Kik vagyunk?

Egy több mint 50 országban jelenlévő, európai háztartási gépeket gyártó rólunk vagyunk. A legújabb technológiákat felhasználva a formatervezett termékeinkben a mindennapi főzés élményét kellemes élvezetté alakítjuk át.

 • Magasraktár

  Európa egyik legmodernebb raktára. Az Amica 2017 szeptemberében megnyitotta magasraktárát, amely Lengyelország legmagasabb ilyen jellegű létesítménye, de Európában is a legmagasabbak között tartják számon. A raktár 26 ezer raklap befogadására alkalmas, amely 230 ezer háztartási nagy készülék tárolását teszi lehetővé. A teljesen automatizált vezérlőrendszer pedig óránként mintegy 1600 termék elhelyezésére ad módot. Ez a fejlett technológiai megoldás a termékek csomagolásának és az ügyfelek részére történő szállításának még hatékonyabb és gyorsabb módját teszi elérhetővé.
 • Trendteremtő design

  Az exkluzív Amica IN. beépített készülékek 2015-ben elnyerték a rangos Red Dot Award díjat, továbbá a Zen termékvonalba tartozó készülékeink 2012-ben a világ legnagyobb design versenyén a Best of the Best Product Design díj birtokosai lettek.
 • Magas minőségi szint

  Az Amica termékek kiváló minőségükről ismertek, ezt számos díj és elismerés bizonyítja. Ez adja ügyfeleinknek a termékeink minőségébe vetett bizalmat.
 • A készülékek széles & és változatos skálája

  Amica kínálatában szereplő tűzhelyek, sütők, főzőlapok, hűtőszekrények, mosogatógépek és mosógépek tökéletesen alkalmas arra, hogy a fogyasztók designbeli és magas technológiai elvárásainak maradéktalanul megfeleljenek.
 • Garantált minőségű Amica készülékek

  Ha Ön megvásárol egy Amica háztartási vagy konyhai készüléket, akkor biztos lehet benne, hogy elvárásainak maradéktalanul eleget tesznek a minőség, a tartósság, a hatékonyság és a stílus tekintetében. Minden alkatrész, melyet az üzemünkben gyártunk, rendelkezik a biztonságos felhasználásra vonatkozó igazolássokkal, továbbá elektromágneses kompatibilitás és energiahatékonysági tanúsítvánnyal, valamint megfelelnek minden környezetvédelmi előírásnak.
 • Hagyomány és stabilitás

  Munkatársaink generációk óta az Amica-nál dolgoznak. A nagy hagyományokkal rendelkező cégünk a piaci pozíciójának köszönhetően munkatársai számára stabilitást és megfelelő munkahelyi biztonságot nyújt.

Amica Group

Az Amica egy jól ismert, több mint 50 országban jelenlévő, európai háztartási gépeket gyártó rólunk. Közel 70 éves tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a készülékek széles és változatos skáláját kínáljuk, a fogyasztók millióinak igényét követve a design és a technológia terén.

Készülékeink ötvözik az intelligens technológiákat és a funkciókat. A készülékeinkben használt megoldások mérföldkövet jelentenek a konyhák forradalmasításában. Termékeink stílusos megjelenése nem csak az egyedi designnak, hanem mindenekelőtt a kiváló minőségű alapanyagok használatának, és a minden részletre kiterjedő figyelemnek köszönhető.

A fogyasztók bizalma és az igényeinek felismerése mindig a legfontosabb számunkra. A vásárlók elégedettségének fenntartásához folyamatosan keressük az új, és egyre jobb megoldásokat, hogy a házimunkát még könnyebbé tegyük és a főzés nagyobb örömöt nyújtson. Az általunk kínált termékek széles skálája sikeresen ötvözi a fejlett technológiát, az egyedi funkciókat és a kifinomult designt.

Ismerje márkáink:

Logo Amica

A megkérdőjelezhetetlen piacvezető Lengyelországban, a márka elérhető Nyugat-Európában is. Az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka a nagy háztartási gépek kategóriában.

Logo Hansa

Előnyös választás a kelet-európai piacokon. A modern dizájn és a gépekben felhasznált technológiák különböztetik meg versenytársaitól. A Hansa konyhai gépek kényelmes és barátságos környezetet teremtenek a konyhában.

Logo Gram

Rangos dán márka, több mint 100 éves tapasztalattal, rendkívül magasra értékelt egész Skandináviában. Jellemzője a jól felismerhető és megalkuvást nem ismerő design és a kiváló minőség.

Logo CDA

A brit márka a fogyasztói életmódot szem előtt tartva kínál kiváló minőségű konyhai készülékeket, székhelye Nottinghamshire. A CDA márka 1991 óta van jelen a piacon, arra törekedve, hogy praktikus és elegáns termékeket kínáljon, melyek jól illenek minden konyhába és háztartásba.

Logo Fagor

Széles termékválasztékával a Fagor* az egyik legjobban csengő háztartásigép-márka Spanyolországban.

*A Fagor márkanév használatát a Fagor S Coop. engedélyezte.

Global tartomány

Az emberek milliói szerte a világon bíznak termékeinkben

Tudjon meg rólunk többet

További információ a Amica Group

Play Video