KÉNYELMES ÉLET: MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Süt, tisztít, megmondja, milyen időjárás várható
Egy sütő elsődleges funkciója a pirítás vagy sütés. És ha emlékszik több tucat receptre, és megmondja, vigyünk-e magunkkal esernyőt ma? Az Amica sütői erre is képesek. A pirolitikus sütőtisztítás 490°C-on leéget miden foltot, fejlett programkapcsolóinknak köszönhetően pedig elolvashatjuk kedvenc receptjeinket a képernyőn, és úgy is vezérelhetjük a sütőt, hogy nem vagyunk otthon. Ha a kapcsolót Wi-Fi hálózatra kapcsoljuk, időjárásjelentés is megjelenik a képernyőn.

Flexibilis tér
Lassan a múlté lesz az, hogy mi alkalmazkodjunk készülékeinkhez. Most már a háztartási gépeinknek kell a mi igényeinkhez alkalmazkodniuk. Íme egy példa: az Amica induktív főzőlapjaiban található FlexiSpace funkcióval több fazekat is tehetünk egy fűtési zónára. Egy másik példa: a befőttesüvegek és palackok elhelyezése a hűtőben sokkal könnyebb a teljes mértékben állítható ajtórekeszeknek köszönhetően.

Soha nem volt még ilyen biztonságos
Az új védőfunkciókkal most gyerekekkel körülvéve is könnyebb a háztartási gépek használata, mint valaha. Az Amica gázfőzőlapjai gyermekzárral és lángőrrel vannak ellátva, a sütőkön pedig gyermekbiztos ajtózár és I-cool előlap van, amely sohasem melegszik fel 35°C-nál magasabb hőmérsékletre, így mindig biztonságosan megérinthető. Az Amica mosógépei most már gyermekbiztonsági eszközökkel is fel vannak szerelve a beállítások könnyű zárolása és a zavartalan működés biztosítása érdekében.

Minél nagyobb, annál jobb
Hogyan bővíthetjük a teret egy mosogatógépben? Legkönnyebben úgy, hogy behelyezünk egy harmadik rekeszt — ez a megoldás egyes Amica mosogatógépekben rendelkezésre áll. A MaxiSpace3 rekesz rengeteg helyet biztosít az evőeszközöknek, így az egység nem 10, nem 12, hanem 14 terítéket tud elmosogatni. Ne feledkezzen meg arról sem, amikor ágyneműt kell begyömöszölnie mosógépünkbe: Az Amica mosógépeknek nagyobb a dobjuk és ajtajuk. A végcél olyan háztartási gépek megalkotása, melyek használata könnyebb és kényelmesebb.