• TÖBB MINT 50 ORSZÁG VILÁGSZERTE

  TÖBB MINT 50 ORSZÁG VILÁGSZERTE

 • KÍNÁLATUNKBAN TÖBB MINT 2000 TERMÉK SZEREPEL

  KÍNÁLATUNKBAN TÖBB MINT 2000 TERMÉK SZEREPEL

 • 70 ÉVES TAPASZTALAT ÉS HAGYOMÁNY

  70 ÉVES TAPASZTALAT ÉS HAGYOMÁNY

 • VEZETŐ FŐZŐBERENDEZÉS-GYÁRTÓ EURÓPÁBAN

  VEZETŐ FŐZŐBERENDEZÉS-GYÁRTÓ EURÓPÁBAN

Amica HÁZTARTÁSI GÉPEK

Az Amica márka a magas minőségű háztartási gépeket gyártó európai vállalathoz, az Amica Csoporthoz tartozik. A 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező csoport több mint 50 országban van jelen. Háztartási gépek széles és változatos skáláját kínáljuk, a fogyasztók millióinak igényét követve.

Ahogyan azt számtalan tanúsítvány és elégedett felhasználók hosszú sora igazolja, az Amica termékei egyet jelentenek a magasszintű biztonsági és minőségi szabványokkal. A fogyasztók igényeire reagálva olyan megoldásokat biztosítunk, amelyek megkönnyítik és élvezhetőbbé varázsolják a háztartás vezetését.

A KONYHÁBAN KEZDŐDIK MINDEN

FEDEZZE FEL A FŐZÉS ÖRÖMEIT

Az Amica tűzhelyeivel a legbonyolultabb ételek is gyorsan, könnyedén és vígan elkészíthetők. Próbálja ki őket még ma, biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fognak Önnek!

EGY FRISS MEGKÖZELÍTÉS

Az Amica hűtőgépei megkönnyítik az élelmiszerek tárolását, állandóan alacsony hőmérsékletet garantálnak. Emellett, a modern NoFrost technológiának köszönhetően búcsút mondhat a leolvasztásnak.

MINDEN RENDBEN VAN

Az Amica mosogatógépei és mosógépei gazdaságos és könnyen kezelhető háztartási gépek, amelyekkel lényegesen gyorsabban és könnyebben lehet elmosni az edényeket és kimosni a ruhákat. Nézze meg, mi mindenre képesek még ezek a gépek Önért!