FŐZZÖN ÚGY, MINT EGY SÉF!

PRECIZITÁS MINT A SÉF KONYHÁJÁBAN

A gáztűzhelyeket a profi séfek elsősorban a főzési folyamat egyszerűsége, gyorsasága és teljes fokú ellenőrzése miatt értékelik.

Időzítő kapcsoló (Timer)

Időzítő kapcsoló (Timer)

Lehetővé teszi a főzőlap működési idejének beállítását. A beállított idő letelte után a főzőlap automatikusan kikapcsolja a főzőmezőt és hangjelzést hallat. Most már használhatja az időzítőt a tojás főzési idejének ellenőrzéséhez.  Az Amica főzőmezőkkel a lágy tojásból soha nem lesz kemény. Használja ki teljes mértékben az idő irányítását!

FlameControl

FlameControl

Mostantól az Amica gáz főzőlapok teljes irányítást biztosítanak a láng felett. A 9 teljesítményszintnek és az intuitív gomboknak köszönhetően pontosan beállíthatja a láng méretét a főzendő étel követelményeihez. A 2. és 3. szint ideális a lassú lángon való főzéshez és pároláshoz. A 6. és 7. szint optimális a zöldségek főzéséhez. A 8. és 9. szint ideális hús és hal sütéséhez. Nem számít, hogy főz, párol, melegít vagy süt - a láng méretét az igényeinek megfelelően állíthatja be, és optimálisan felhasználhatja a hőenergiát! Ez kényelmes és energiatakarékos megoldás és ízletes eredményeket kínál!

A NAGYOBB FOKÚ BIZTONSÁGÉRT

A közös étkezés egy fontos szertartás, amelyet érdemes ápolni, de ugyanilyen fontos, hogy a család számára való főzés teljesen biztonságos legyen. Az Amica készülékekben használt modern megoldások védelmet nyújtanak a háztartás minden tagjának.

Gyerekzár

Gyerekzár

Könnyű véletlenül bekapcsolni a készüléket, különösen, ha gyermekei csatlakoznak Önhöz a konyhában. Az Amica gáz főzőlapok gyermekzárja (ChildLock) csökkenti ezt a kockázatot. Csak nyomja meg a reteszelő szenzort, hogy letiltsa az égők működését. Érezze magát biztonságban és kényelmesen.

Gáz szivárgásgátló funkció

Gáz szivárgásgátló funkció

Veszélyes lehet, ha az égő véletlenül kialszik. Azonban nem az Amica gáz főzőlapoknál, amelyek speciális gázelzáró szeleppel vannak felszerelve. A biztonság mindenekelőtt!

Automatikus gyújtás a forgatógombban

Automatikus gyújtás a forgatógombban

Nem lesz többé megégett ujja attól, hogy gyufákkal vagy mindig hibás gázgyújtókkal próbálja meggyújtani a gázt. A forgatógombba integrált automatikus gyújtási funkciónak köszönhetően a gáz meggyújtása rendkívül egyszerűvé és kényelmessé válik. Mindent egy kézzel tud csinálni. Csak nyomja meg és forgassa el a forgatógombot, hogy meggyújtsa az égőt. Engedje meg hogy segítsünk Önnek, és tegye kényelmessé a munkát a konyhában. 

A KÉNYELEM MINDIG A LEGFONTOSABB

ExtraSpace - extra hely

ExtraSpace - extra hely

Az Amica gáz főzőlapokban még több hely van a nagyobb edények számára! Az új és továbbfejlesztett kialakításnak köszönhetően az égők közötti távolság megnőtt, annak ellenére, hogy a főzőlap szokásos méretei változatlanok maradtak. Ennek eredményeként mostantól nemcsak nagyobb edényeket használhat, hanem több nagy edényt is használhat egyszerre. A több hely nagyobb főzési kényelmet jelent!

GasBooster égő

GasBooster égő

Túl sok időt tölt a konyhában az ételek elkészítésével? Van egy megoldásunk az Ön számára! A GasBooster égőnek köszönhetően a fűtőteljesítmény növelhető, így az étel rövidebb idő alatt készen lesz és több tápanyag marad benne, mint a hosszan tartó főzés során. Gyorsan és egészségesen!

Wok égő

Wok égő

Most elkészítheti a tökéletes ételt a WOK égőn. Ez az égő hármas lánggal rendelkezik, és ideális az ételek nagy edényekben, serpenyőkben és WOK-ban történő elkészítéséhez. Ennek a megoldásnak köszönhetően az ételeket egyenletesen süti és főzi, anélkül, hogy megégne, alulfőzne vagy elvesztené a tápanyagokat. Most a buli élvezetére koncentrálhat.  

Stabil, öntöttvas rácsok az edények alá

Stabil, öntöttvas rácsok az edények alá

Az instabil és nehezen tisztítható serpenyőtámaszok már nem jelentenek problémát. Az Amica gáztűzhelyek az edények alá való új, erős és stabil öntöttvas rácsokkal vannak felszerelve, amelyeket a kényelem érdekében mosogatógépben is lehet mosni. Az edények mozgathatók, s a rácsok a helyükön maradnak. Tökéletes kialakítás a kényelem érdekében a konyhában. 

HOGY A TISZTÍTÁS KÖNNYEBB LEGYEN

A gáztűzhely tisztítása már nem jelent problémát. Az Amica gáztűzhelyek olyan megoldásokkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a tisztítást, a minimálisra csökkentve az erre fordított időt.

Lapos égők

Lapos égők

Az Amica gáztűzhelyben található innovatív, lapos égők stílusosak, hatékonyak és könnyen tisztíthatók. Csak az égő teteje nyúlik ki az üvegfelületből, ami nemcsak fokozza a vonzó megjelenést, hanem a melegítést is javítja. Segít a tisztításban is, mivel a szennyeződés nem hatol be az égőbe. 

Üvegfelület

Üvegfelület

Nincs több idő- és energiapazarlás a makacs foltok eltávolítására a főzőlap felületéről. Az Amica gáztűzhelyeket úgy tervezték, hogy a szennyeződések eltávolítása csak egy pillanatig tart. Mindez a tökéletes sima felület köszönhető, amely kiváló minőségű edzett üvegből készül. Élvezze a kényelmet! 

GÁZFŐZŐLAPOK

Főzés teljes irányítás alatt

 • Nyomásfokozó

  A nagyteljesítményű (4 kW) égőfej jelentősen csökkenti a főzési időt, továbbá a nagy serpenyők egyenletes felmelegítését is biztosítja.

 • lapos égőfej

  Csak az égő teteje ér ki a gázfőzőlap üvegezett felszíne fölé. Ennek köszönhetően szebb a készülék designja, és könnyebb tisztítani.

 • lángőr

  Ha a láng véletlenül kialszik, a főzőlap azonnal elzárja a gázellátást. A főzés így mindig biztonságos lesz.

 • Automata gyújtó a gombban

  Rendkívül kényelmes megoldás a gombban elhelyezett gyújtófunkció. A gomb megnyomásával és elfordításával kezdheti el a főzést, a láng automatikusan meggyullad.

 • öntöttvas serpenyőtartó

  Amellett, hogy könnyű tisztán tartani, az öntöttvas serpenyőtartó ellenállóbb és stabilabb, így használata garantáltan kényelmes és biztonságos.

 • gáz-üveg főzőlap

  Az üvegkerámiára szerelt gázégők ötvözik a gázzal főzés előnyeit és az üveg egyedülálló esztétikai megjelenését. A könnyű tisztíthatóság sokkal nagyobb kényelmet nyújt.