NYUGODT ÉS BIZTONSÁGOS FŐZÉS

AZ AMICA FŐZŐLAPOK MEGKÖNNYÍTIK A FŐZÉST

A főzés rajongói kreatívak, s csak a képzeletük korlátozza őket. Az Amica indukciós főzőlapjait olyan megoldásokkal látta el, amelyek teljes szabadságot kínálnak a konyhában.

Hob&Go

Hob&Go

Csak tegye az edényt a főzőlapra, és kezdjen el főzni. Ha az edényt bárhová helyezi a főzőlapon, automatikusan aktiválja a megfelelő főzőmezőt. Ezután csak be kell állítania a szükséges melegítőteljesítményt. A főzés még soha nem volt ilyen intuitív!

EasySelect

EasySelect

Szeretne egyszerre sok fazékban főzni? Az EasySelect funkció lehetővé teszi az egyes főzőzóna melegítőteljesítményének azonnali beállítását és vezérlését egy dedikált vezérlőpanel segítségével. 4 főzőzóna? 4 vezérlőpanel! Főzés során semmi sem folyik ki, nem ég meg és nem ragad oda, mert ezt Ön időben megelőzi! Ez könnyebb, tisztább és kényelmesebb!

Időzítő óra

Időzítő óra

Lehetővé teszi a főzőlap működési idejének beállítását. A beállított idő letelte után a főzőlap automatikusan kikapcsolja a főzőmezőt és hangjelzést hallatt. Most már használhatja az időzítőt a tojás főzési idejének ellenőrzéséhez.  Az Amica főzőmezőkkel a lágy tojásból soha nem lesz kemény. Használja ki teljes mértékben az idő irányítását!

GYORS FŐZÉS A FŐZŐLAPON

A megbízható partner a konyhában egy igazi érték. Most már tudja, hol találja meg - az Amica olyan indukciós főzőlapokat fejlesztett ki, amelyek felgyorsítják és leegyszerűsítik a főzési folyamatot.

FlexiSpace

FlexiSpace

Bizonyára sokszor előfordult, hogy az edények nem illettek a főző zónába. Most az edény mérete és alakja nem számít! Az Amica készülékek indukciós tekercsei a piacon található többi indukciós főzőlappal ellentétben nem kerekek, hanem téglalap alakúak, ami lehetővé teszi a főzőlap felületének teljes kihasználását. A nagyobb melegítési felület több lehetőséget jelent! 

AutoBridge

AutoBridge

Ez a megoldás egyesíti az egyes melegítő zónákat egy nagy melegítő zónává. Ez úgy történik, hogy érzékeli az edény vagy a serpenyő méretét, és meghatározza, hogy hány főzési zónát kell aktiválni. Így a főzési zóna mérete a serpenyő méretéhez igazítható. Ez javítja a főzés hatékonyságát és kényelmét. A főzőlap használata nagyon intuitív!

CheckPot

CheckPot

Ha nem biztos abban, hogy az edény alkalmas-e az indukciós főzőlapon való használatra, tesztelheti a CheckPot funkcióval. Helyezze az edényt a főzőmezőre, és hagyja, hogy a főzőlap ellenőrizze, hogy a tartalom teljes erővel felmelegedhet-e.

A NAGYOBB FOKÚ BIZTONSÁGÉRT

A közös főzés remek módszer az együtt töltött időre. Most igazi ételeket főzhet gyermekeivel - anélkül, hogy aggódni kellene a biztonságukért.

ActionLED

ActionLED

Egy pillantás, és már tudja, mely főzőmezők vannak bekapcsolva, és hogy a Bridge funkció aktiválva van-e! Mindezt a stílusos LED háttérvilágításnak köszönhetően, mely a lemez felülete alá lett helyezve, azokon a helyeken, ahol a nyomatok találhatók. A háttérvilágítás minden alkalommal bekapcsol, amikor Ön megérinti a szenzort. Könnyítse meg az életét, amikor ez csak lehetséges!   

Gyermekzár

Gyermekzár

Könnyű véletlenül be- vagy kikapcsolni a főzőlapot, amikor a konyhában különféle tevékenységekre összpontosít. Különösen, ha gyerekek vannak és lakásban. Ennek a kockázatnak a csökkentése érdekében az Amica főzőlapokat speciális gyerekzárral látták el. Csak aktiválja a zárat, és vegye át az irányítást. Biztonság a háztartás minden tagja számára! 

HeatControl

HeatControl

A funkció megmutatja, hogy a főzőlap forró-e az edény eltávolítását követően. 60°C feletti hőmérsékleten "H" betű jelenik meg a kijelzőpanelen. A 45° C és 60°C közötti hőmérsékleti tartományban "h" betű jelenik meg. Legyen biztonságosabb a konyhája!

Megvilágított él

Megvilágított él

Praktikus elegancia és biztonság. Ezek a szavak tökéletesen tükrözik e funkció természetét. A főzőlap bekapcsolása finom élvilágítást is eredményez a főzőlap frontján. A háttérvilágítás kialszik, amikor a főzőlap lehűl. 

A KÉNYELEM MINDIG A LEGFONTOSABB

A főzés minden rajongója tudja, hogy ez időigényes tevékenység, és teljes mértékben a főzésre kell koncentrálni. Az Amica indukciós főzőlapok egyszerű megoldásokat kínálnak az ételek napi elkészítésének megkönnyítésére.

3 előre beállított főzési program

3 előre beállított főzési program

Minek kísérletezzen a főzési hőmérsékletekkel, és pazarolja az idejét, megkockáztatva az étel kiömlését vagy odaégését? Az Amica főzőlapok olyan megoldást használnak, amely lehetővé teszi az igényeknek megfelelő hőmérséklet gyors beállítását. A vaj vagy a csokoládé olvasztásához az ideális hőmérséklet 42°C. 70°C-ot használunk a levesek és szószok melegítésére. 94° C a tészta és a rizs főzésére szolgál. Élvezze a kényelmet!

PowerBooster

PowerBooster

Ne pazarolja az idejét a konyhában, amikor pihenéssel is töltheti! A PowerBooster funkció segíteni fog ebben, mivel növeli a melegítő teljesítményt és lehetővé teszi az ételek gyorsabban történő elkészítését. 3 perc alatt vizet forralhat! A rövidebb főzési vagy sütési idő kevesebb értékes tápanyag veszteséget jelent. Gyorsan és egészségesen!

Stop&Go

Stop&Go

Ki akar menni egy pillanatra a konyhából? A praktikus Stop&Go funkció kikapcsolja az összes aktív főzőmezőt, és egyszerre megjegyzi azok beállításait. Amikor visszatér, csak érintse meg újra a szenzort, és kapcsolja be a főzőlapot. Az indukciós zónák a korábbiak szerint működnek.

PowerChoice

PowerChoice

Nem tudja, milyen típusú az áram az otthonában? A PowerChoice gondoskodik erről azáltal, hogy lehetővé teszi az egyfázisú hálózat és a háromfázisú hálózat közötti váltást. Négy, maximális energiafogyasztási szint közül választhat, még a már beépített főzőlappal is. Az új beállítások addig maradnak a memóriában, amíg meg nem változtatja őket. Most biztonságosan, egyidejűleg használhatja az összes melegítési zónát, a biztosítékok kiégésének veszélye nélkül.

INDUKCIÓS FŐZŐLAPOK

A modern főzés íze

 • oldalt lesarkított peremek

  A lesarkított peremek a chic design részét képezik.

 • Csúszóérzékelős vezérlés

  Folyamatos teljesítményszabályozás váltotta fel a korábbi, lépésenként állítható változatot. Ez a korszerű megoldás egyszerűsíti a működtetést, és kényelmesebb hellyé varázsolja konyháját. A kívánt fűtési szint beállításához csak érintse meg a Csúszkát!

 • Világító elülső perem

  A főzőlap elegánsan megvilágított peremei jelzik a készülék üzemi állapotát. A főzőlap üzemelésekor világít a perem. A főzőlap világítása is kiemelkedő díszítőelem, amely modern kinézetet kölcsönöz az Ön konyhájának.

 • maradékhő indikátor

  A maradékhő indikátor figyelmezteti a felhasználót, hogy a kikapcsolt főzőfelület még mindig meleg. Ezzel a funkcióval biztonságosan és nagyon kényelmesen főzhet.

 • Automatikus forralás

  Tökéletes olyan ételekhez, amelyeket először gyorsan fel kell forralni, majd hevíteni vagy pirítani kell őket. Akárcsak a párolás, ez a funkció meghatározott idő után automatikusan csökkenti a fűtőzóna hőmérsékletét.

 • időzítő

  A főzési idő a főzőlap minden egyes részére külön beállítható.

 • Schott Ceran

  A SCHOTT által kifejlesztett és szabadalmaztatott innovatív német termelési folyamatnak köszönhetően kerámia főzőlapjaink gyártása során nem használunk fel arzént, sem nehézfémeket. Ez a megoldás a világon egyedülálló módon biztosítja a természeti környezet védelmét. Hosszú élettartamuk lejárta után a kerámia főzőlapok újrahasznosíthatók, és építőanyagként újra felhasználhatók.

 • 4xBooster

  A megnövelt fűtési teljesítménynek köszönhetően az ételek gyorsabban elkészíthetők.

 • Híd funkció

  Nagyméretű serpenyők használatakor ez a funkció különösen hasznos. A híd funkcióval két fűtőzóna kombinálható, és egyszerre vezérelhető.