ÍZLETES ÉTEL EGY PILLANAT ALLATT

GARANTÁLTAN NAGYSZERŰ ÍZ

Az Amica mikrohullámú sütőiben az étel melegítése gyors és könnyű. Speciális tulajdonságainak köszönhetően az ételek megfelelően felmelegszenek, ízük pedig ínycsiklandozóan finom lesz.

Hőlégkeverés

Hőlégkeverés

Mikrohullámú sütőkben a forró levegő cirkulálása ugyanazon az elven alapul, mint hagyományos tűzhelyekben. Ez az elv egy kör alakú fűtőszálra és egy ventilátorra épül, biztosítva az egyenletes hőmérséklet-eloszlást a mikrohullám körül és az ételek egyenletes hevítését.

Kombi grill

Kombi grill

A kombinált hevítési funkcióval grill és mikrohullám kombinált használatával készíthetünk ételeket. A grill és mikrohullám beállítások kombinációjától függően ez a funkció hasznos lehet rizses ételek, raguk, sült burgonya vagy szárnyasok elkészítéséhez. Az étel garantáltan meleg lesz, kívül pedig ropogós.

BIZTONSÁGOS KIOLVASZTÁS

Mikrohullámú sütőknél a melegítés mellett a kiolvasztás a leggyakrabban használt funkció. Ezért az Amica a felhasználó egészségmegőrzésére irányuló tulajdonságokkal látta el termékeit.

Időalapú kiolvasztás és súlyalapú kiolvasztás

Időalapú kiolvasztás és súlyalapú kiolvasztás

Az időalapú kiolvasztás minimalizálja a kiolvasztáshoz szükséges időt, ezáltal megelőzi a baktériumok elszaporodását. Súlyalapú kiolvasztás esetén a készülék megméri a termék tömegét, és annak megfelelően állítja be a kiolvasztás optimális idejét. Az ételek így jobban megőrzik ízüket, és teljes biztonsággal fogyaszthatók.

A KÉNYELMES HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN

Elektronikus időzítő

Elektronikus időzítő

Korszerű megoldás, mely garantálja a sütő üzemmódjának és a sütés időtartamának pontos beállítását. Az intuitív grafikus menü leegyszerűsíti a mikrohullámú sütő programozását és a helyes funkció kiválasztását. Könnyű használatának köszönhetően időt spórolhatunk, ételeink pedig gyorsan elkészülnek.

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK

Gyors és ízletes

 • Elektronikus vezérlés

  Az érzékelős vezérlésnek köszönhetően a vezérlőpanel ellenőrzése és működtetése nagyon könnyű. A Ts érzékelő programkapcsolóval a sütési idő könnyen nyomon követhető, és a sütő kikapcsolásának ideje könnyen beállítható.

 • Többféle teljesítményszint

  Mikrohullámú sütőkben a teljesítmény beállítása az elkészítendő ételtől és az elkészítésére szánt időtől függ. Maximális, közepes, minimális és melegen tartó beállítások mellett az időalapú kiolvasztási funkció is nagyon hasznos.

 • LED kijelző

  A LED kijelző hihetetlenül könnyűvé teszi a vezérlőpanel tisztán tartását. A főzés idejét is nyomon követheti.

 • Kombi grill

  Kombi grillel a grill és mikrohullám funkciók együttes használatával készítheti el ételét. A grill és a mikrohullám teljesítménybeállításainak függvényében ez a funkció rizs, ragu, sült burgonya vagy szárnyasok készítésekor lehet hasznos. Az étel garantáltan felmelegszik, külső rétege pedig ropogós lesz.

 • Hőlégkeverés

  Az új 3D hőlégkeverés jobb hőeloszlást biztosít, továbbá a levegő állandó keringetésével megszünteti a forró pontokat.

 • Multi Wave rendszer

  Egy speciális „mikrohullám terjedési” rendszer, úgynevezett térbeli hullámkibocsátás biztosítja az étel egyenletes felmelegedését.

 • Gyorsindítás

  Egy kattintással a mikrohullámot a legmagasabb teljesítményen indíthajta el rövid időre.

 • Gyermekzár

  Megakadályozza, hogy a gyermekek bekapcsolják a készüléket, ezáltal Ön és családja elkerülhetik az égési sérüléseket. A ChildLock azt is megakadályozza, hogy a gyermekek megváltoztassák a működésben lévő készülék paramétereit.

 • Időalapú kiolvasztás

  Ez egy speciális funkció, amely számtalan különféle étel, például hús, hal, kenyér és sütemény, kiolvasztásához ideális. Azonnal kéznél van.

 • Súlyalapú kiolvasztás

  A termék súlya alapján a mikrohullámú sütő automatikusan beállítja az étel kiolvasztásához szükséges időt. Ez garantálja a kiolvasztás optimális időtartamát, megakadályozva a baktériumok elszaporodását.

 • I-touch free — érintésmentes funkció

  A speciális bevonatnak köszönhetően ez a funkció lehetővé teszi a felület megérintését anélkül, hogy szennyeződés rakódna le a felületen. Búcsút inthet a zsíros ujjlenyomatoknak, és időigényes takarítás helyett több időt tölthet saládjával.

 • 13 automatikus program

  Automatikus programokkal gyorsabb és kényelmesebb az ételek elkészítése. A megfelelő súly vagy adagszám és ételtípus kiválasztását követően a mikrohullámú sütő automatikusan beállítja a legjobb paramétereket.