Tervezte

Az Amica egyet jelent a SÜTÉS ÉLVEZETÉVEL

EGÉSZSÉGESEBB ÉS ÍZLETESEBB ÉTELEK

Az egészséges táplálkozás az élet alapja. Ezért az Amica sütők olyan funkciókkal vannak ellátva, amelyek megkönnyítik az ízletes és egészséges ételek elkészítését.

Baking Pro rendszer

Baking Pro rendszer

A tökéletes grillezés vagy sütés nemcsak az ügyes főzés kérdése, először is megfelelő sütőre van szükség. A BakingPro System™ használatával nem kell aggódnia az egyenetlenül kisütött sütemények vagy a túl száraz sültek miatt!  Precíz, egyenletes hő- és hőmérsékleteloszlás a sütőtérben. 

FullSteam

FullSteam

Próbálja ki a teljesen új gőzfőzés funkciót az Amica sütőkben, hogy meg tudja tapasztalni, milyen ízletesek és egészségesek lehetnek ételeink. Jobb íz és textúra az értékes vitaminok és mikroelemek elvesztése nélkül, a speciális gőzfejlesztővel ellátott precíz gőzbefecskendezésnek köszönhetően - a generátor rendszer gőzt fecskendez, egyenletesen elosztva azt az egész sütőben, így a sült tökéletesen megsül. A gőzsütőben elkészített ételek tele vannak ízzel és egészséges tápanyagokkal! 

SoftSteam

SoftSteam

A SoftSteam a sütőben való növekedést segítő gőzzel süt, hogy étele minden alkalommal nagyszerű megjelenésű és ízű legyen. Csak öntsön egy kis vizet a sütő alján található tálcába. A gőz elősegíti a kenyértészta dagadását, jobb és bolyhosabb állagot biztosítva anélkül, hogy a tészta túl száraz lenne. A SoftSteam funkció tökéletesen alkalmas más típusú ételek melegítésére, hogy lédúsak maradjanak.

SlowCooking - lassú főzés

SlowCooking - lassú főzés

A SlowCooking funkciónak köszönhetően az egészséges ételek elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Alacsony hőmérsékleten, lassan főzzön.  Az ételek finomabbak és lédúsabbak lesznek, és nem veszítik el tápértéküket. Fogyasszon ízletes ételeket és éljen egészségesen!    

FINOM SÜTÉS ÉS GRILLEZÉS GARANTÁLVA

A finom sütemények és a lédús húsok sütése igazi művészet. A sikeres grillezés és sütés titka egy bizonyos, állandó hőmérséklet elérése. A legújabb megoldások használatának köszönhetően az Amica sütők segítenek a lehető legjobb eredmények elérésében.

Egyenletes sütés a sütő több szintjén

Egyenletes sütés a sütő több szintjén

A módosított szerkezet lehetővé teszi a hő egyenletes eloszlását a sütőben. Most azonnal nagy adagokat készíthet s a végeredmény egyenletesen megbarnult és jól kisült ételek lesznek. A hőmérséklet az egész sütőben stabil marad, így biztosak lehetünk abban, hogy a legigényesebb ételek is (beleértve a szuflét is) tökéletesek lesznek.

Előmelegítés 3 perc alatt

Előmelegítés 3 perc alatt

Sietsz, és semmire sincs időd? Ez a funkció gyorsan felmelegíti a sütőt a kívánt hőmérsékletre. A sütő belsejében a hőmérséklet mindössze 3 perc alatt eléri a 150°C-ot! A funkció bekapcsolható az étel sütőbe való helyezése előtt, így biztosak lehetünk abban, hogy időre megsül! 

XXL kapacitás

XXL kapacitás

Ebben a 77 literes sütőben egyszerre több mint 100 muffint tudunk sütni! Könnyedén száríthat gyümölcsöket és gombákat, valamint több szinten grillezhet vagy süthet egyszerre.
* 60 cm széles sütőkben és oldalsó polctartókkal ellátott modellekben kapható.

Széles hőmérséklet-tartomány 30°C és 280°C között

Széles hőmérséklet-tartomány 30°C és 280°C között

Az ételkészítés univerzális útmutatója felbecsülhetetlen értékű. Ezért széles hőmérsékleti tartományt kínálunk, amely sokoldalúvá teszi a főzést, és lehetővé teszi az ételek gyors elkészítését. 30°C az ideális hőmérséklet az élesztős tészta dagadásához. 40°C - 50°C az ideális hőmérséklet a hús kiolvasztásához. Leveles tésztát gyorsan süthet 200°C-on, kedvenc pizzáját pedig 280°C-on. Élvezze a kényelmet!  

Több sütési szint

Több sütési szint

A sütő hat szintje segít a gyümölcsök és gombák szárításában, valamint egyszerre több szinten sütni vagy grillezni.

HOGY A TISZTÍTÁS KÖNNYEB LEGYEN

Az Amica sütők nemcsak nagyszerű eredményeket biztosítanak, hanem elősegítik a gyors és hatékony tisztítást is.

HOGY A TISZTÍTÁS KÖNNYEB LEGYEN

Az Amica sütők nemcsak nagyszerű eredményeket biztosítanak, hanem elősegítik a gyors és hatékony tisztítást is.

HOGY A TISZTÍTÁS KÖNNYEB LEGYEN

HOGY A TISZTÍTÁS KÖNNYEB LEGYEN

Pirolitikus tisztítás

Pirolitikus tisztítás

A pirolitikus tisztítás automatikus, hatékony és teljesen biztonságos módszer a sütő mosogatószerek nélküli tisztítására, és mindezt a speciális ajtókialakításnak köszönhetően. A sütő 480°C hőmérsékletre melegszik fel, ami megszünteti az összes zsírfoltot, beleértve a legnehezebbeket is. A pirolitikus tisztításnak köszönhetően nincs szükség a sütő manuális tisztítására. Nincs többé pénzpazarlás a tisztítószerekre, miközben értékes időt takarít meg. 

Katalitikus tisztítás

Katalitikus tisztítás

Unja már a sütő tisztítását? Van erre egy megoldásunk! Az Amica sütők porózus katalitikus lemezekkel vannak borítva az oldalsó és a hátsó falon. A szennyeződés és a zsír részecskéit a porózus szerkezet lebontja. A katalitikus lemezek tisztításához egyszerűen működtesse a sütőt 250°C-on egy órán át. A takarítás élvezetté, kényelmes tevékenységgé válik. 

SmellCatalyst

SmellCatalyst

A ventilátor kúpjára szerelt szagkatalizátor sütés, grillezés vagy rántás közben magas hőmérsékleten égeti el a zsír- és szennyeződésrészecskéket, hogy megakadályozza a konyhába jutásukat. Nincs több szörnyű égett étel szag, nincs zsíros szag. Élvezze a tisztaság illatát. A levegőben található zsírcseppek nem kerülnek ki a sütőből, így semmi sem szennyezi be a bútorait vagy a függönyeit. További előny a kevesebb tisztítás. 

Zárt felső ajtó burkolat

Zárt felső ajtó burkolat

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz megtisztítani mindazokat a nehezen elérhető zugokat! De nem az Amica sütőkben! A zárt felső ajtóléc véd a portól és a szennyeződésektől. Nagyon könnyen eltávolítható, ha alaposabb tisztításra van szükség. Tiszta kényelem!

Az ajtó szerkezete megkönnyíti a tisztítást

Az ajtó szerkezete megkönnyíti a tisztítást

Az Amica sütőajtó speciális reteszekkel van felszerelve a gyors és könnyű eltávolításhoz. Az ajtót a reteszek kioldásával lehet eltávolítani és biztonságosan megtisztítani. Ezenkívül jobb hozzáférést biztosít a sütő belsejéhez.    

SÜTÉSI ÉS GRILLEZÉSI SEGÍTŐ

Az Amica sütők vonzóbbá teszik a főzést és megkönnyítik az ételek elkészítését. Készülékeink funkciói és jellemzői segítenek a mindennapi főzési tevékenységekben.

OpenUp! - Automatikus ajtónyitás

OpenUp! - Automatikus ajtónyitás

Hogyan lehet kinyitni a sütő ajtaját egy tepsivel a kezedben? Automatikusan nyíljon ki! Az Amica tisztában van a fogyasztók mindennapi igényeivel. Most elég, ha finoman megérinti a fogantyút, akár könyökével is, és a sütő ajtaja automatikusan kinyílik! Egyedülálló és nagyon kényelmes megoldás, mert az Amica praktikus kényelem a mindennapokban. Most még jobban élvezheti a konyháját! 

WiFi - okostelefon vezérlés

WiFi - okostelefon vezérlés

Vajon a sütő ki van-e kapcsolva? Biztosan sokszor feltettük magunknak ezt a kérdést. Most egy speciális alkalmazásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a sütő távvezérlését, teljes képet kaphat arról, hogy mi történik a konyhában. A sütő állapotát nem csak ellenőrizheti, hanem hazatérése előtt be is kapcsolhatja, hogy visszatérve gyorsan el tudja készíteni kedvenc ételeit.  

Előre beállított sütési programok

Előre beállított sütési programok

Ez a funkció értékes időt takarít meg Önnek. Az előre beállított sütési programok profi szakácsokkal együttműködve készültek. Bármely ételt gyorsan elkészíthet, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy meddig kell főznie, és milyen hőmérséklet felel megc az étel típusának és méretének. A sütő megteszi ezt Ön helyett! Az eredmény mindig tökéletes!  

SoftOpen&Close

SoftOpen&Close

Ennek a megoldásnak köszönhetően a sütő ajtajának hirtelen kinyílása vagy becsapódása már nem jelent problémát!  A zsanérok speciális rugókkal vannak felszerelve, amelyek automatikusan lelassítják az ajtót, mielőtt teljesen kinyitnák vagy becsuknák. A Soft Close & Open a kényelem és biztonság érzete az Ön konyhájában. 

Húshőmérő szonda

Húshőmérő szonda

Bizonyára mindenkivel megesett, hogy felvágta vagy megszúrta a sültet, hogy ellenőrizze, megfelelően kisült-e már. A thermo szondának köszönhetően ezt soha többé nem kell megtennie. Csak helyezze be a thermo szondát az ételbe, és állítsa be a kívánt hőmérsékletet a vezérlőpanelen. A thermo szonda különösen alkalmas hús sütésére. Nincs veszélye annak, hogy az étel kívül odaég, vagy belül alulfőzött maradt!

AMICA SÜTŐK, VAGYIS KÖNNYŰ ÉS BIZTONSÁGOS SÜTÉS

A konyha az otthon szíve és a családi főzés lelke. Ezért olyan fontos, hogy minden készülék barátságos és biztonságos megoldásokkal legyen ellátva.

A sütő hűvös üvege 35°C

A sütő hűvös üvege 35°C

Az Amica sütőkben a külső üveg hőmérséklete soha nem haladja meg a 35°C-ot! A készülékek egy speciális szellőzőcsatorna-rendszerrel vannak felszerelve, amely hűtőventilátorral kombinálva biztosítja a hűvös levegő folyamatos áramlását az ajtó üvegtáblái között. A külső üveg alacsony hőmérséklete lehetővé teszi a főzött étel alapos megfigyelését, az égési sérülések veszélye nélkül! 

Megvilágított fogantyú

Megvilágított fogantyú

A vendégek késnek és az ételek hűlnek ... Most, hogy a sütést követően a sütőben a hő fennmarad, az edényt a sütőben tarthatja, és megvárhatja a későn érkezőket. A stílusos, megvilágított fogantyú tájékoztatja Önt a sütő hőmérsékletéről. A háttérvilágítás sütés közben kigyullad, és csak akkor kapcsol ki, ha a hőmérséklet 40°C alá csökken. Ez is segít elkerülni az égési sérüléseket. Stílus, íz és biztonság. 

Teleszkópos vezetősínek

Teleszkópos vezetősínek

A speciális teleszkópos vezetősínek megkönnyítik a forró és nehéz edények behelyezését és a sütőből való eltávolítását. Ez az égési sérülések elleni védelem további formája.

A vezérlőpanel blokádja

A vezérlőpanel blokádja

Bizonyára mindenki véletlenül legalább egyszer bekapcsolta vagy kikapcsolta a készüléket, vagy teljesen megváltoztatta a beállításokat. Az Amica sütők vezérlőpaneljének blokádjával csökkenthető ez a kockázat. Mindez egy kattintással. A biztonsági zár megakadályozza a beállítások véletlen megváltoztatását, és lehetővé teszi a vezérlőpanel tisztítását még akkor is, ha a sütő be van kapcsolva.       

ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Energiaosztály

Energiaosztály

Az Amica sütőkre környezetbarát megoldások jellemzők, amelyekkel Ön időt és pénzt takaríthat meg. Az „A” energiaosztály azt jelenti, hogy Ön óvhatja a környezetet, és csökkentheti villanyszámláját. Az „A” besorolású berendezésekhez képest a fejlett „A+” besorolású sütők további 42 kWh megtakarítását tesznek lehetővé, ami:

 • 168 adag muffin

  168 adag muffin

 • 20 adag hús

  20 adag hús

 • 13 adag csirke

  13 adag csirke

A TÖKÉLETES ROSTON SÜTÉS ÉS SÜTÉS KULCSA

Az Amica sütői megkönnyítik a mindennapos főzést. Süssön vagy pirítson velük kedve szerint!

Programkapcsolók

Programkapcsolók

Szeretné kényelmesen és mindenféle felhajtás nélkül beállítani a sütőt? Amicával ez gyerekjáték. Programkapcsolóink jelentik a vezérlőközpontot és az Ön konyhai partnerét. Segítségükkel elérheti a kívánt eredményeket, további funkcióik pedig megfűszerezik a konyhában eltöltött időt.

SÜTŐK

Kényelmes megoldások fantasztikus ízű ételekhez

„A” energiahatékonysági osztály
 • Tty programkapcsoló - Intuitív időzítő

  Az érintőképernyőt és hagyományos gombokat kombináló vezérlőpanel intuitív, így használata rendkívül egyszerű. Eredeti és stílusos háttérvilágítással fokozva egyedi és vonzó designelem. Sima vezérlőpanelével a hőfok könnyen és kényelmesen beállítható és szabályozható, a sütő kezelése pedig még egyszerűbb. A vezérlőpanel gyermekzárral, gyors előmelegítés funkcióval és hőmérővel is el van látva.

 • Gyermekzár

  Megakadályozza, hogy a gyermekek bekapcsolják a készüléket, ezáltal Ön és családja elkerülhetik az égési sérüléseket. A ChildLock azt is megakadályozza, hogy a gyermekek megváltoztassák a működésben lévő készülék paramétereit.

 • Világító gombok

  A világító gombok remekül kombinálják a divatos designt és a funkcionalitást. A megvilágítás pedig vonzó díszítőelem, mely információt szolgáltat a készülék működéséről.

 • Világító fogantyú

  Díszítőelem, és a készülék üzemelésére vonatkozó információk praktikus forrása. A világító sütőfogantyú remekül kombinálja a divatos designt a funkcionalitással.

 • I-cool előlap

  A sütő ajtajának egyedi hűtőrendszere eltávolítja a forró levegőt az üvegpanelek közötti térből, és egy hatékony ventilátor kifelé fújja azt az elülső ajtó hőmérsékletének biztonságos szintre hűtése érdekében. A hűtési folyamatot lényegesen elősegíti a tükörüveg használata. 180°C-ra felfűtött sütő esetén az elülső panel maximális hőmérséklete csupán 35°C. Élvezze a konyhában töltött időt égési sérülések veszélye nélkül!

 • Hőmérő

  A húshőmérő pontosan megméri az étel belsejében uralkodó hőmérsékletet. A beállított hőmérséklet elérésekor a sütő automatikusan kikapcsol, és hangjelzést ad.

 • 10 sütőfunkció

  Alsó és felső sütés, grill, grill és felső sütés (szupergrill), felső sütés, alsó sütés, légkeverés, légkeverés és alsó sütés (pizza), ventilátor és felső és alsó sütés, gyors előmelegítés, kiolvasztás

 • Tükörüveg Ajtó

  A tükörüvegezésű előrész elegáns és modern megjelenést biztosít készülékének.

Ajánlott termékek

ÖSSZES SÜTŐ MEGTEKINTÉSE