A CSENDES HŐS AZ ÖN KONYHÁJÁBAN

GARANTÁLT KÉNYELEM

Gyorsító

Gyorsító

Az elszívó néhány percig emelt fordulatszámon üzemel. Így a sütőből vagy mosogatógépből, sütésből vagy forralásból származó valamennyi szag eltűnik. A konyha ezáltal még jobb hely lesz.

CSENDES HASZNÁLAT

Rendkívül alacsony zajszint

Rendkívül alacsony zajszint

Csendes elszívót szeretne a konyhájába? Semmi akadálya. A legtöbb Amica elszívó rendkívül csendesen, akár 49 dB tartományon belül működik. Így Ön még akkor is nyugodtan pihenhet a lakótérben, amikor amerikai konyhájában be van kapcsolva az elszívó. 

MINDEN A KÉNYELEMRŐL SZÓL

A maximális kényelem érdekében az Amica olyan tulajdonságokkal látta el szagelszívóit, amelyek javítják az Ön konyhai élményét. Érzékelik a szagokat, automatikusan be- és kikapcsolnak, továbbá a szag intenzitásának megfelelő szívóteljesítményt állítanak be.

Okos szagérzékelő

Okos szagérzékelő

A főzés megkezdésekor elszívója automatikusan bekapcsol, és beállítja a megfelelő teljesítményt és időt. Így hatékonyan távolíthatók el a kellemetlen szagok az Ön konyhájából.

Automatikus kikapcsolás

Automatikus kikapcsolás

Az adott étel elkészítéséhez szükséges üzemidő beállítása után Ön akár el is hagyhatja a konyhát. A beállított idő leteltével az elszívó automatikusan kikapcsol. 

ESZTÉTIKA ÉS ELEGANCIA

Az Amica főzőlapjainak tervezésekor funkcionalitásukon túl a főzőlapok elegáns, stílusos kinézetére is odafigyelünk. 

LED-világítás

LED-világítás

Különleges hangulatot teremt a konyhában. A LED-világítás a legkorszerűbb megoldás, stílusos és elegáns összhatást nyújt. További előnye, hogy energiafogyasztása alacsonyabb, így az Ön villanyszámlája is alacsonyabb lesz. 

Halogénvilágítás

Halogénvilágítás

A hatékonyabb működés érdekében az Amica elszívói halogénvilágítással vannak ellátva. Mivel a világítás az elszívótól függetlenül is bekapcsolható, a konyhában ez egy plusz fényforrást jelent, ami nem csak főzés során használható.

KÜLÖNFÉLE ELSZÍVÓK

Az Amica elszívók széles tárházát kínálja – sziget, kéményes, kihúzható és univerzális elszívók szerepelnek a kínálatban. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő elszívót.

Sziget elszívók

Sziget elszívók

Tökéletes megoldás konyhaszigetekhez. Hatékony szagelszívást garantálnak, miközben a konyha ékkövévé válnak.

Kéményes elszívók

Kéményes elszívók

Megjelenésükkel hozzájárulnak a konyha egyedi hangulatához. Különleges designjuk és hatékonyságuk garantálja az Ön elégedettségét és kényelmét.

Teleszkópos elszívók

Teleszkópos elszívók

Pultba süllyesztett elszívó, amely csaknem láthatatlan. Bármilyen konyhába tökéletesen illik.

ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Az Amicával garantált a minőség, hatékonyság és megtakarítás. Elszívóink energiafogyasztása ezért minimális, így csökkenti villanyszámlánkat. 

Energetikai besorolás

Energetikai besorolás

Az Amica elszívói magas, „A” vagy akár „A+” energetikai besorolásúak, így környezet- és pénztárcakímélő megoldásokat nyújtanak. Magas teljesítményük és energiahatékonyságuk garantált.

KONYHAI ELSZÍVÓK

Csendes designer stílus

 • LED-világítás

  A legmodernebb széles szögű LED világítórendszer emeli a készülék esztétikai értékét, és különleges hangulatot varázsol a konyhába.

 • Okos szagérzékelő

  Az okos szagmegkötő funkciónak köszönhetően az elszívó automatikusan bekapcsol; a szívási teljesítményt és időt pedig az Ön konyhájának paraméterei határozzák meg.

 • Automatikus kikapcsolás

  Egyes konyhai elszívók automatikus kikapcsolási funkcióval vannak ellátva. Az LCD kijelzővel felszerelt elszívók időzítő segítségével kapcsolnak ki (10-60 perc, 10 perces intervallumokkal). Időzítővel ellátott, de kijelző nélküli elszívók esetében az elszívó 15 perccel a funkció elindítása után kapcsol ki. A funkció aktiválását a LED villogása vagy a kijelzőn megjelenő számok jelzik. Az eredmény: ezzel a kényelmes funkcióval „karbantartás nélkül” megszabadulhatunk a helyiségben maradt szagoktól és füsttől.

 • Érzékelős vezérlés

  Az érzékelős vezérlésnek köszönhetően a vezérlőpanel leolvasása és használata nagyon könnyű.

 • LED kijelző

  A ventilátor működésének beállítását jelzi. Időzítő funkcióval beállíthatja, mikor kapcsoljon le az elszívó automatikusan.