Tervezte

MODERN MEGOLDÁSOK ÉS HAGYOMÁNYOS STÍLUS

TÖBBET ÉRHET EL AZ AMICA TŰZHELYEKKEL

PRO sütőrendszer

PRO sütőrendszer

A tökéletes grillezés vagy sütés nemcsak az ügyes főzés kérdése, először is megfelelő sütőre van szükség. A BakingPro System™ használatával nem kell aggódnia az egyenetlenül kisütött sütemények vagy a túl száraz sültek miatt!  Precízen egyenletes hő- és hőmérsékleteloszlás a sütőtérben. 

SoftSteam

SoftSteam

A SoftSteam a sütőben való növekedést segítő gőzzel süt, hogy étele minden alkalommal nagyszerű megjelenésű és ízű legyen. Csak öntsön egy kis vizet a sütő alján található tálcába. A gőz elősegíti a kenyértészta dagadását, jobb és bolyhosabb állagot biztosítva anélkül, hogy a tészta túl száraz lenne. A SoftSteam funkció tökéletesen alkalmas más típusú ételek melegítésére, hogy lédúsak maradjanak.

XXL kapacitás

XXL kapacitás

Ebben a 77 literes sütőben egyszerre több mint 100 muffint tudunk sütni! Könnyedén száríthat gyümölcsöket és gombákat, valamint több szinten grillezhet vagy süthet egyszerre.
* 60 cm széles sütőkben és oldalsó polctartókkal ellátott modellekben kapható.

A NAGYOBB FOKÚ BIZTONSÁGÉRT

Teleszkópos vezetősínek

Teleszkópos vezetősínek

Nehéz és veszélyes lehet egy nehéz serpenyőt a sütőbe tenni vagy eltávolítani... De nem az Amica tűzhellyel, amelynek stabil teleszkópos vezetősínei vannak. A vezetősínek garantálják a könnyű használatot és jelentősen javítják a biztonságot. 

Stabil, öntöttvas rácsok az edények alá

Stabil, öntöttvas rácsok az edények alá

Az Amica stabil öntöttvas rácsokat használ, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a tűzhely vonzó megjelenését is kihangsúlyozzák. Úgy tervezték őket, hogy a helyükön maradjanak, amikor forró serpenyők haladnak át rajtuk. Mosogatógépben is moshatók, elkerülve az időigényes súrolást. Így néz ki egy kényelmes konyha! 

A sütő hűvös üvege 35°C

A sütő hűvös üvege 35°C

Az Amica sütők ajtajai egy speciális szellőzőcsatorna-rendszerrel vannak felszerelve, amely hűtőventilátorral kombinálva biztosítja a hűvös levegő folyamatos áramlását az ajtó üvegtáblái között. A külső üveg alacsony hőmérséklete lehetővé teszi a főzött étel alapos megfigyelését, az égési sérülések veszélye nélkül! 

HOGY A TISZTÍTÁS KÖNNYEBB LEGYEN

Az Amica tűzhelyek olyan megoldásokkal kaphatók, amelyek biztosítják a piszkos felületek problémamentes tisztítását. Ez időt takarít meg és javítja a használat kényelmét.

Katalitikus tisztítás

Katalitikus tisztítás

Unja már a sütő tisztítását? Van erre egy megoldásunk! Az Amica sütők porózus katalitikus lemezekkel vannak borítva az oldalsó és a hátsó falon. A szennyeződés és a zsír részecskéit a porózus szerkezet lebontja. A katalitikus lemezek tisztításához egyszerűen működtesse a sütőt 250°C-on egy órán át. A takarítás élvezetté, kényelmes tevékenységgé válik. 

SteamCleaning - gőztisztítás

SteamCleaning - gőztisztítás

Gyors módszer a sütő tisztítására. Elég, ha 0,5 l vizet önt a sütő aljára, és aktiválja a tisztítási funkciót, vagy manuálisan beállítja az időt és a hőmérsékletet. A vízgőz a legelérhetetlenebb helyekre is bejut, megkönnyítve ezzel a felgyülemlett szennyeződések eltávolítását.

EasyClean zománc

EasyClean zománc

A tisztítás megkönnyítése érdekében az Amica sütők belsejét speciális EasyClean zománc borítja, mely pórus és horpadás mentes, s ezáltal megakadályozza a szennyeződés és zsír felhalmozódását. A sütő tisztítása most rendkívül egyszerű. Könnyítse meg az életét! Ne pazaroljon túl sok időt a takarításra! Töltsön több időt a családjával és a barátaival, vagy pedig fordítsa hobbijára. 

Az ajtó szerkezete megkönnyíti a tisztítást

Az ajtó szerkezete megkönnyíti a tisztítást

Az Amica sütőajtók speciális pántokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors és könnyű eltávolítást. Az ajtót a reteszek kioldásával lehet eltávolítani és biztonságosan megtisztítani. Az ajtó eltávolítása jobb hozzáférést biztosít a sütő belsejéhez, és az könnyebben tisztítható.

Az AMICA TŰZHELYEK MEGKÖNNYÍTIK A FŐZÉST

Az elvárásoknak való megfelelés érdekében az Amica tűzhelyeit olyan megoldásokkal szerelt fel, amelyek megkönnyítik és élvezhetőbbé teszik a főzést.

PowerBooster

PowerBooster

Használatával gyorsan átrendezhető és egyéni igényekre alakítható a sütőtér. A teljesen kihúzható és megakasztható sínek nagyon könnyen kivehetők. Csak egy kattintás, és máris másik szinten vannak.

Egyenletes sütés

Egyenletes sütés

A sütő belsejének módosított geometriája ugyanazt a hőmérsékletet biztosítja belül, még akkor is, ha nagy adagokat három szinten süt. Garantáljuk, hogy az összes étel minden oldalról egyformán sül majd ki. 

Elektromos forgónyárs

Elektromos forgónyárs

Ki nem szereti az ízletes ropogós ételeket? Az elektromos forgó nyárs funkciónak köszönhetően bármikor elkészíthetők a finom ételek. A forgó nyárs biztosítja az ételek egyenletes grillezését, így minden oldalról finoman megbarnulnak. Milyen finom!

Gyors melegedés 3 perc alatt.

Gyors melegedés 3 perc alatt.

Több időt takaríthat meg: a sütő mindössze 3 perc alatt 150°C-ra melegszik fel! Tökéletes mindenki számára, aki siet, vagy aki csak nagyon éhes.

Receptek az ajtón

Receptek az ajtón

A sütőtérben elhelyezett világítás segítségével bármikor ellenőrizhető a készülő étel az ajtó kinyitása nélkül.

Elektronikus vezérlőpanel

Elektronikus vezérlőpanel

Az elektronikus vezérlőpanel lehetővé teszi a készülék beállítását úgy, hogy a sütő egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsoljon, így nem áll fenn az étel odaégésének veszélye. Ha kevés ideje van, akkor előre beállított programokkal készíthet ételeket, anélkül, hogy aggódna kellene az étel típusának és méretének megfelelő főzési idő vagy a hőmérséklet beállítása miatt. Önnek csak élveznie kell vendégei dicséretét és az együtt töltött időt.

Alávilágított behúzható forgatógombok

Alávilágított behúzható forgatógombok

Biztosan azt szeretné, hogy a konyhája stílusos és funkcionális legyen. A megvilágított, behúzható forgatógombok tökéletesen illeszkednek a tökéletes konyha képéhez. A forgatógombok használatakor a piros háttérvilágítás automatikusan bekapcsol. Könnyen beállíthatja a kívánt értéket, még gyenge fényviszonyok mellett is. A beállítások kiválasztása után megnyomhatja a forgatógombokat és elrejtheti őket a készülék paneljén, ami javítja a munka biztonságát és megkönnyíti a tisztítást.

Automatikus gyújtás a forgatógombban

Automatikus gyújtás a forgatógombban

Nem lesz többé megégett ujja attól, hogy gyufákkal vagy mindig hibás gázgyújtókkal próbálja meggyújtani a gázt. A forgatógombba integrált automatikus gyújtási funkciónak köszönhetően a gáz meggyújtása rendkívül egyszerűvé és kényelmessé válik. Mindent egy kézzel tud csinálni. Csak nyomja meg és forgassa el a forgatógombot, hogy meggyújtsa az égőt. Engedje meg hogy segítsünk Önnek, és tegye kényelmessé a munkát a konyhában. 

KÜLÖNFÉLE FŐZŐLAPOK

Az Amica konyhai főzőlapok teljes választékát kínálja. Az indukciós főzőlapoktól a gázfőzőlapokon át egészen az elektromos főzőlapokig. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Indukciós főzőlapok

Indukciós főzőlapok

Az indukciós főzőlapokkal ellátott szabadonálló tűzhelyek a korszerűséget és a hatékonyságot a hagyományos tűzhelyek előnyeivel ötvözik. Indukciós főzőlappal készíthetők el az ételek a legkönnyebben, leggyorsabban és leggazdaságosabban.

Kerámialapos főzőlapok

Kerámialapos főzőlapok

A kerámia főzőlapok használata egyszerű, és rendkívül funkcionális megoldást jelentenek. Könnyen illeszkednek az Ön egyéni igényeihez.

Gázfőzőlapok

Gázfőzőlapok

A láng könnyű szabályozhatósága miatt ezt a megoldást választják a professzionális mesterszakácsok. Az Amica extrém biztonságot garantáló védőeszközökkel szerelte fel. További előnyt jelentenek tisztításkönnyítő megoldásai.

Elektromos főzőlapok

Elektromos főzőlapok

Tökéletes megoldás olyan háztartásokban, ahol nincs bevezetve gáz.

Kombinált főzőlapok

Kombinált főzőlapok

Két energiaforrást kombináló, „kettő az egyben” megoldás. Ezeket a legigényesebb felhasználók igényeire tervezték, így nagyobb flexibilitást biztosítanak.

ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Energiaosztály

Energiaosztály

Az Amica tűzhelyekre jellemzőek a környezetbarát megoldások, amelyekkel Ön időt és pénzt takaríthat meg. Az „A” energiaosztály környezetvédelmet és alacsonyabb villanyszámlát jelent, az „A” osztályú gépekhez képest a fejlett „A+” készülékek pedig további 42 kWh megtakarítást tesznek lehetővé:

 • Ez 168 adag muffin

  Ez 168 adag muffin

 • 20 adag hús

  20 adag hús

 • 13 adag csirke

  13 adag csirke

TŰZHELYEK

Korszerűség a tradicionális konyhában

 • XXL kapacitás

  Akár 66 literes sütőtér az 50 cm-es tűzhelyekben.

 • Világító nyomó-húzó gombok

  Elegáns és ergonomikus gomb segíti a vezérlőpanel tisztán tartását. A nyomó-húzó elemek nem lesznek koszosak. A vezérlőpanel most már azon túl, hogy praktikus, tiszta is.

 • Katalitikus bevonatok

  A sütő falaira helyezett betétek a zsírlerakódások elégetésével segítik a tisztítást.

 • Könnyen tisztítható ajtórendszer

  Az új ajtószerkezetnek köszönhetően biztonságosan és könnyen kivehető az üveg az ajtó leszerelése nélkül. Az ajtó felső részén lévő két rögzítő használatával semmilyen szerszámra nincs szükség, elvégezheti Ön a műveletet. Így könnyű tisztán tartani a sütőt.

 • CoolDoor3

  A háromszoros üvegezésű ajtó belső oldalán elhelyezett tükörüveggel jelentős mértékben csökkentettük az ajtó külső felületének külső hőmérsékletét. A sütő eleje sokkal hidegebb, így sokkal biztonságosabb.

 • Fiók görgős vezetősíneken

  A sütő alá helyezett, kerekeken gördülő, könnyen mozgatható fiók kitűnő hely edények, fazekak és serpenyők tárolására.

 • Maradékhő indikátor

  A maradékhő indikátor figyelmezteti a felhasználót, hogy a kikapcsolt főzőfelület még mindig meleg. Ezzel a funkcióval biztonságosan és nagyon kényelmesen főzhet.

 • Tükörüveg ajtó

  A tükörüvegezésű front elegáns és modern megjelenést biztosít az Ön készülékének.

 • Bővített zóna

  Különböző átmérőjű serpenyők hevítését teszi lehetővé; a serpenyő méretétől függően egy belső vagy külső, 12/18 cm-es, 0,8/1,7 kW teljesítményű HiLight zóna kapcsolható be.

 • Szuperfényes halogén

  A sütőtér hátsó részében lévő halogénlámpának köszönhetően tisztán látszanak a készülő ételek.

 • Gőztisztítás

  A rendkívül sima szerkezetű zománcnak köszönhetően a tisztítás gyors, könnyű és hatékony. Csak öntsön fél liter vizet a tepsibe, helyezze be a sütőbe, a megszokott üzemmódban állítsa a hőmérsékletet 50°C-ra, az időt pedig 30 percre — vagy öntse be a vizet, és aktiválja a kijelzőn a Clean funkciót! Amikor a gőz már behatolt a sütő falán lévő szennyezett részekre, és fellazította a szennyeződéseket, nedves ruhával vagy szivaccsal az egész könnyedén letörölhető, és a felszín ragyogóan tiszta lesz.