TOVÁBB ELÁLLÓ, FRISS TERMÉKEK

GARANTÁLT FRISSESSÉG

NoFrost technológia

NoFrost technológia

A NoFrost technológia pára, dér és jég nélküli intelligens hűtést jelent. A hűtő belsejében folyamatosan keringő hideg levegő megakadályozza, hogy a hűtőszekrény falán dér vagy jég rakódjon le. A gépet nem kell leolvasztani, és a termékek hosszabb ideig maradnak frissek.

VAN, AKI HIDEGEN SZERETI

Az egészséges termékek titka a megfelelő tárolásban rejlik. Az Amica hűtőszekrényei olyan funkciókkal vannak ellátva, amelyekkel az élelmiszerek minősége sokkal tovább megőrizhető.

SuperCool funkció

SuperCool funkció

Ez a funkció sok termék gyors lehűtését teszi lehetővé. Nyáron ez különösen hasznos. A SuperCool funkció segít megőrizni az élelmiszerek ízét, aromáját és tápértékét. A beprogramozott hőmérséklet elérésekor a funkció automatikusan kikapcsol.

SuperFreeze funkció

SuperFreeze funkció

Azonnali fagyasztás. Ez a megoldás abszolút minimálisra csökkenti a fagyasztási időt, így egyetlen tárolt termék sem fog veszíteni tápértékéből. A beállított hőmérséklet elérése után a funkció automatikusan kikapcsol.

Az Amica HŰTŐSZEKRÉNYEI MEGKÖNNYÍTIK AZ ÉLELMISZEREK TÁROLÁSÁT

Igényei szerint kezelheti hűtőterét. Különféle lehetőségeket és megoldásokat kínálunk, így hűtőszekrényeink kényelmesek és hatékonyak. A polc mérete és az ajtóban lévő polcok magassága állítható, így az adott élelmiszer a számára kijelölt részen tárolható. Sokkal rugalmasabb, mint gondolná!

Polcállítás

Polcállítás

Nagyobb szabadság a hűtőszekrény belsejének elrendezésében. A polcok tetszőlegesen állíthatók, és egy speciális perem megakadályozza, hogy a kiömlött folyadék lecsöpögjön az alatta lévő polcon tárolt termékekre.

Állítható ajtópolcok

Állítható ajtópolcok

Maximális helykihasználás és egyszerű beállítás. A hűtő ajtópolcai tetszőleges magasságra állíthatók. Így teret nyerhetünk, és minden termék könnyen hozzáférhető.

Palacktároló polc

Palacktároló polc

Italok vízszintes tárolására szolgáló polc, ideális víz vagy bor hűtésére. További előnye, hogy eltávolítható, így a polc alaposan megtisztítható, vagy hűtőtér szabadítható fel.

Tágas rekeszek az ajtóban

Tágas rekeszek az ajtóban

Az ajtók speciális polcozása lehetővé teszi nagyméretű palackok és dobozok, például 2 literes dobozos gyümölcslevek tárolását.

 Megfordítható ajtó (bal/jobb)

Megfordítható ajtó (bal/jobb)

Az ajtók igény szerint bal vagy jobb oldalra szerelhetők. Ez biztosítja, hogy a hűtőszekrény tökéletesen illeszkedjen az Ön konyhájába.

Polc a fagyasztóajtón

Polc a fagyasztóajtón

A fagyasztóban lévő praktikus tárolók további tárolóhelyet biztosítanak.

MIKÉNT TÁROLJUK A TERMÉKEKET

Az Amica hűtőszekrényei konkrét termékekhez szánt tárolókkal vannak ellátva. Így az ételek tovább megőrzik frissességüket, ízüket és tápértéküket.

VitControl Plus

VitControl Plus

A friss élelmiszer akár háromszor hosszabb ideig friss marad! A VitControl Plus funkcióval speciális környezetet teremthet gyümölcs és zöldség számára. A páratartalom egyszerűen beállítható a tárolt termékeknek megfelelő értékre. A dobozba behelyezett Fresh Pad tálca lehetővé teszi, hogy a levegő szabadon áramoljon. Ez további védelmet biztosít a termékeknek, amelyek így nem fognak a doboz aljához ragadni. A tálca könnyen kivehető, és mosogatógépben mosható, így könnyű tisztán tartani.

Fresh Zone

Fresh Zone

A fiókon belül a hőmérséklet 0º és 3º között ingadozik. Ezek tökéletes körülmények például felvágottak vagy alacsony tárolási hőmérsékletet igénylő sajtok tárolására.

Chill Zone

Chill Zone

Hús és hal tárolására ideális. A fiókban uralkodó hőmérséklet 3-4°C-al alacsonyabb a hűtőszekrény többi részének hőmérsékleténél. Egy speciális csúszkával szabályozható benne a nedvesség szintje.

Gyümölcs- és zöldségtároló rekesz

Gyümölcs- és zöldségtároló rekesz

Kiváló hely gyümölcs és zöldség tárolására. Elválasztja őket az átható szagú termékektől, így a gyümölcsök és zöldségek megőrzik ízüket és egyéb tulajdonságaikat.

BigBox fiók

BigBox fiók

A BigBox fiók elősegíti a fagyasztó belső terének legoptimálisabb kihasználását.

HÜTŐSZEKRÉNYEK

Tárolás, ahogyan Ön szereti

NoFrost technológia
 • Érintésérzékelős vezérlés

  Igazi hűtővezérlő központ – minden funkció beállítható.

 • SuperCool funkció

  Ez a funkció sok termék gyors lehűtését teszi lehetővé. Nyáron ez különösen hasznos. A SuperCool funkciónak köszönhetően az ételek megőrzik ízüket, aromájukat és tápértéküket. A beprogramozott hőmérséklet elérésekor a funkció automatikusan kikapcsol.

 • SuperFreeze funkció

  Azonnali és hatékony fagyasztási mód, amely minimálisra csökkenti a termékek fagyasztásához szükséges időt. A beprogramozott hőmérséklet elérésekor a funkció automatikusan kikapcsol.

 • Holiday funkció

  Akkor hasznos, ha hosszabb ideig nem használja hűtőjét. Megakadályozza a hűtőszekrényben a hőmérséklet-változást, állandó 12°C-os hőmérsékletet tart, így véd kellemetlen szagokkal szemben, és csökkenti az energiafogyasztást. Ez a funkció csak a hűtőtérben működik, nincs hatással a fagyasztóra.

 • Hőmérséklet-emelkedés jelző

  Ha a fagyasztó vagy hűtőszekrény hőmérséklete áramellátási vagy más problémák miatt túl magas lenne, aktiválódik a hőmérséklet-emelkedést jelző riasztás, és egy speciális szimbólum jelenik meg a kijelzőn.