KONYHAI SZAGELSZÍVÓK: JÓ LEVEGÓ A KONYHÁBAN

Az Amica minőségi szűrőkkel felszerelt konyhai szagelszívók széles választékát kínálja, például kéményes elszívókat, teleszkópos elszívókat, kéményes sziget elszívókat és univerzális, hagyományos elszívókat. Szerelésük, megjelenésük és jellemzőik tekintetében különbözőek. Melyik design illik leginkább a konyhájába?

Kéményes sziget elszívók: konyhasziget
Ez a modern megoldás konyhaszigethez kiváló, ahol a főzőlap középen van. Az elszívó és az elszívót a ventilátorral összekötő cső elhelyezhető a faltól távol, így nagyobb az alkotói szabadság. A közvetlenül a főzőlap felett elhelyezett elszívó minden szagot elnyel, így azok nem jutnak be a többi szobába, sem az adott légtér többi részébe.

Okos szagérzékelővel automatizálható a levegőtisztítás és a szageltávolítás, így nem kell minden alkalommal bekapcsolni az elszívót. Ez a funkció kéményes és kéményes sziget elszívókhoz érhető el.

Szintén innovatív megoldás a széles világítási szögű LED világítás a munkaterület további megvilágítására, különleges hangulatot teremtve a konyhában.

Sziget elszívók: teljesítmény és stílus
A kéményes elszívó remek választás olyan konyhákhoz, ahol a tűzhely vagy főzőlap a szekrények vonalában van elhelyezve. A kéményes elszívók nagy teljesítményűek, de ne feledjük, hogy elvész az egység feletti tér, mivel ott van a ventilátor csövéhez csatlakozó kémény.

A kéményes elszívók stílusos designja illik a konyhabútorhoz, és egyedi összhatást nyújt. Kínálatunkban különféle alakú és designú, modern és rusztikus stílusok egyaránt megtalálhatók.

Értékes terünk
Fontos, hogy konyhaterünkből a lehető legtöbbet hozzuk ki, így érdemes megfontolni hagyományos vagy teleszkópos elszívó választását. Egyes teleszkópos elszívók különösen helytakarékos és karcsú designt ötvöznek modern hatással,, és felhasználóbarát érintőpanellel teszik lehetővé az egység gyors működtetését. Az 5 sebességbeállításnak köszönhetően pedig még hatékonyabban be tudjuk állítani az elszívóteljesítményt.