SÜTŐTISZTÍTÁS: SOSE VOLT MÉG ILYEN KÖNNYŰ

Öntisztító sütők
Sütőtisztítás anélkül, hogy megmozdítaná a kisujját?? Pirolitikus sütőtisztítással könnyű dolga van – ez egy öntisztító funkció, amely során a sütő 490ºC-ra hevül, és a szerves molekulák lebomlanak. Többé nem kell térden állva súrolnia a sütőt: ez a módszer még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. Csak azt kell eldöntenie, mihez kezd szabadidejével, miközben a piszkos munkát elvégzi a gép.

2 az 1-ben: sütés és tisztítás
A pirolitikus tisztításon kívül léteznek egyéb öntisztító módszerek is. A cserélhető katalitikus betétek is rendkívül hatékonyak. Elnyelik a zsírt és a szennyeződéseket, így tartják tisztán a sütőt.

Forró mosás
Az Aqualytic tisztítórendszer szintén hasznos segítség sütője tisztán tartásában, még az első pillantásra láthatatlan maradványokat is eltávolítja. A sütőtér belső falán lévő AquaRealEase® zománc sima felületének köszönhetően könnyedén alkalmazható nedves tisztítás. Csak öntsön némi vizet a sütőtér aljába, és állítsa be a programot! Félóra alatt a gőz még a legmakacsabb odaégett ételmaradékot is annyira megpuhítja, hogy a sütőtér fala könnyedén letörölhető egy nedves ruhával.

Kívül-belül tiszta
A sütő ajtajának tisztítása nem jelent többé feladatot. A könnyen tisztítható ajtórendszer üveglapjainak tisztítása sosem volt még ilyen könnyű, és speciális eszközre sincs hozzá szükség. Az ajtó felső részén lévő két fogantyúval az ajtó levehető, az üveglapok pedig akár mosogatógépben is moshatók.