A TÖKÉLETES HŰTŐSZEKRÉNY KIVÁLASZTÁSA

Tekintsünk el a mérettől és a színtől. A mai hűtőszekrények rengeteg hasznos funkcióval könnyítik meg életünket. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

Alacsony karbantartási igény
A mai hűtőszekrények és fagyasztók számos okos megoldást kínálnak. A NoFrost technológia például megakadályozza, hogy dér vagy jég képződjön a falakon, így nincs gond a leolvasztással. Ezt a hűtőtérben folyamatosan keringő, egyenletesen eloszló hideg levegő biztosítja.
Egyes Amica hűtőszekrényekben nyitott ajtó figyelmeztetés és a hőmérséklet emelkedését jelző riasztó funkció is van, amit a belső hőmérséklet túlzott megemelkedése aktivál például áramkimaradás esetén.

Flexibilis tér
A nagy méret nem mindig jelent nagy tárolókapacitást. Fazekak és nagy méretű élelmiszercsomagok elhelyezése a hűtőben elsősorban a tárolók és polcok méretétől és elrendezésétől függ. Azért, hogy a belső tér könnyen az aktuális igényeinkre alakítható legyen, az Amica hűtői és fagyasztói Flexi Space rendszert alkalmaznak. További érdekes megoldás a 0-3⁰C közötti hőmérsékletű FreshZone rekesz, amely kiváló rövid lejáratú termékek, például tejtermékek, hal vagy hús számára. Szintén fontos szempont a fiókok mérete. Az egyes Amica hűtőszekrényekben található nagy BigBox fiókok rengeteg helyet biztosítanak szezonális gyümölcsöknek, zöldségeknek, illetve húsnak és komplett ételeknek.

Azonnali hűtés
A SuperCool és SuperFreeze funkciók különösen nyáron hasznosak, mivel biztosítják, hogy a forró autóból kivett élelmiszer gyorsan lehűljön a megfelelő hőmérsékletre, így hosszabb ideig friss marad, és megőrzi tápértékét. A Party funkciót azoknak találtuk ki, akik a jéghideg italokat kedvelik. Helyezze az italokat a fagyasztórekeszbe, és azok egy pillanat alatt lehűlnek.