AZ OTTHON LEGHŰSEBB HELYE

Hidegebb nem is lehetne
A fagyasztó kiválasztásánál oda kell figyelni a csillagbesorolásra. Minden egyes csillag további mínusz 6 fokot jelent. Az Amica fagyasztóinak besorolása ****, ami azt jelenti, hogy akár -24°C-ra is képesek hűteni — ez a hőmérséklet alkalmas mélyhűtésre és termékek 1 évnél hosszabb ideig történő tárolására.

Karbantartás
A fagyasztó nem jelent egyet a rendszeres leolvasztással. A NoFrost technológiával ellátott Amica fagyasztók biztosítják a hideg levegő folyamatos áramlását, ami meggátolja, hogy a falakon jég vagy dér képződjön. Ez azt is jelenti, hogy nem szükséges a mélyhűtött élelmiszert leolvasztás miatt eltávolítani — így az nem veszít frissességéből.
A fagyasztott élelmiszer további védelmére az Amica egységekben nyitott ajtó riasztás és magas hőmérséklet riasztás van, amit a belső hőmérséklet (pl. áramkimaradás miatti) -13°C fölé emelkedése aktivál.

Szupergyors olvasztás
Szezonális gyümölcsök és zöldségek felolvasztására használja a SuperFreeze funkciót, hogy a lehető legtöbb tápérték megmaradjon. A Party funkcióval pedig akár 10 perc alatt lehűtheti az italokat, hogy pörögjön a buli. A jégkészítő is praktikus — és a vendégeket is lenyűgözi.

Maximális helykihasználás
A szűk és akadozó fagyasztófiók már a múlté. Élvezze az Amica fejlett fagyasztóinak hatalmas tárolóhelyét! A BigBox fiókok elegendő helyet biztosítanak nagy méretű termékek és sok kis élelmiszertároló számára. Egyetlen BigBoxba 4000 darab jégkocka és 1600 eper fér.

Energiahatékony
Az Amica különféle energiahatékonysági osztályokba sorolt fagyasztókat kínál. Javasoljuk az „A++” osztályt, amely 40%-al több energiát takarít meg, mint az „A” osztály. Az „A++” teljesítmény különösen figyelemreméltó nyáron, amikor a kinti magas hőmérséklet miatt a hűtőrendszer intenzívebben működik, vagy amikor gyakran nyitogatjuk a hűtőt, így meleg levegő jut be.