A JÓ MOSOGATÓGÉP 5 TULAJDONSÁGA

Magas energiaosztály
Hogyan mosogathatunk el minél több edényt a lehető legalacsonyabb energiafogyasztással? Lehetséges ez? A magas energiaosztályok garantálják az alacsony áramfogyasztást, ezáltal a nagyobb hatékonyságot is, Ön pedig környezetkímélő megoldás alkalmazásával kevesebbet fizet. Az „A” osztályú mosogatógépek a leghatékonyabbak, egy, két vagy három plusz jelöléssel. A legmagasabb, „A+++” energiabesorolású mosogatógép energiafogyasztása mosogatási ciklusonként mindössze 0,83 kWh. Egy „A” osztályú mosogatógéphez képest ez évi 93 kWh megtakarítást jelent. Mit nyer ezzel? 6200 koktélt készíthet botmixerrel. Vagy csak alacsonyabb lesz a villanyszámlája. Okos megoldás, ugye?


Alacsony vízfogyasztás
Ökológia és gazdaság – együtt Önért! A legmagasabb osztályú mosogatógépek magas minőségű mosogatást és alacsony vízfogyasztást garantálnak. Modelltől függően a vízfogyasztás 9-15 liter között mozog. Ez közvetlen költségcsökkenést eredményez — olcsóbb megoldás, mint a kézi mosogatás. 14 teríték kézi elmosogatásához több mint 100 liter vízre és 3 kWh villamosenergiára van szükség. Az Amica mosogatógépével ugyanehhez mindössze 10 liter vízre és kevesebb mint 1 kWh villamosenergiára van szükség. Készülék kiválasztásakor olyan modellt keressen, amely alacsony vízfogyasztás mellett magas mosogatási hatékonyságot garantál! Magas számlák helyett élvezze edényei tökéletes tisztaságát!


Kötetlen berakodás
A belső teret tetszőlegesen elrendezheti. A FlexiSpace funkcióval a belső tér könnyen nagyobb edényekhez igazítható. Amikor pedig úgy szeretne mosogatni, hogy nincs tele a gép, használhatja a féltöltet funkciót. Mire jó ez? Csak egy rekeszt töltsön fel, és a mosogatógép csak azon a szinten fog dolgozni. A szekvenciálisan működő szórófejekkel alacsony vízfelhasználással hatékonyan eltávolítható minden szennyeződés. Bármikor el tudja végezni a mosogatást.


Praktikus berendezés
Olyan mosogatógépet keres, amelynek belső tere tetszés szerint átrendezhető? Az Amicánál megtalálja. Állítható rekeszmagassággal, egy további evőeszközfiókkal és behajtható rekeszelemekkel a mosogatógép kapacitása igény szerint növelhető. A felső MaxiSpace 3 evőeszközfiókkal több hely marad az alsó rekeszben, míg az alsó rekesz behajtható részeinek köszönhetően nagyon nagy edények és fazekak is elmosogathatók. A felső rekesznek is vannak behajtható részei. Az Amica mosogatógépeihez elérhető további opciókkal a mosogatás minden helyzetben könnyű és gyors művelet.


Túlfolyásvédelem
A mosogatógép e funkciója garantálja a biztonságos használatot, megakadályozva, hogy váratlanul víz árassza el a konyhát. Az Amica mosogatógépeiben ezt a feladatot tölti be az Aqua Stop rendszer, amely automatikusan elzárja a vízellátást. Így még meghibásodás esetén sem szivárog a mosogatógépből víz, nem keletkeznek veszélyt jelentő rövidzárlatok, a padló pedig tiszta és száraz marad.
A mosogatógépek eme 5 alapvető jellemzőjét szem előtt tartva biztosan helyesen dönt vásárlás során.