TISZTA TECHNOLÓGIA — ÚJ MOSOGATÓ FUNKCIÓK

Béke, csend és tiszta edények
Gyermekes családoknál a mosogatógép még egy zajforrás lehet, amivel kezdeni kell valamit — de emiatt nem kell többé aggódnia. Az Amica mosogatógépei innovatív Logic Drive motorral vannak felszerelve, emiatt sokkal hatékonyabbak. Kevésbé zajosak, és tartósabbak.

Foltosak maradtak a poharak? Nincs többé ok aggodalomra! Modern megoldásaink jelentősen emelik a mosogatás folyamatának minőségét és hatékonyságát. A belső térből a gőz kieresztésére szolgáló rendszerünknek köszönhetően az edények szárazak és csillogóak lesznek, nem maradnak foltosak, így Ön élvezheti a tökéletesen tiszta edényeket.

Több hely, több mosogatás
Van olyan edénye, ami nem fér be mosogatógépbe? Nehezen talál helyet magas poharaknak? Az Amica mosogatógépekben található modern Maxi Space 3 fiók jelentősen megnöveli a rendelkezésre álló teret. A hagyományos evőeszköztartó kosarat a mosogatógép belsejének felső részénél lévő fiókra cseréltük, így könnyű a magas poharak és evőeszközök tisztítása. Sokkal könnyebb a mosogatás — különösen bulik és családi összejövetelek után.

A Maxi Space 3 nem az egyetlen innováció Amica mosogatógépekre fejlesztve. A speciális Party program tökéletes kényes edényekhez, például poharakhoz. Az edények mosogatása 30°C-on mindössze 27 percet vesz igénybe, így időt, vizet és energiát takarít meg Önnek. Az Amica mosogatógépei „A+++” energiaosztályúak, rendkívül alacsony energiafogyasztással. Az „A” energiaosztályhoz képest évente 120 ciklust takarít meg, így alacsonyabb lesz a víz- és villanyszámlája.

Amikor a mosogatógép be van kapcsolva, a BlueDot okosfunkciónak köszönhetően státusza a padlóra van vetítve. Amikor a mosogatógép befejezi az aktuális programot, a BlueDot villogni kezd, majd kikapcsolja a gépet, ezzel jelezve, hogy a ciklus lejárt.

Még nem biztos benne, hogy vásároljon-e mosogatógépet? Meggyőzőek lehetnek az Ön számára az Amica mosogatógépekben alkalmazott modern technológiák, melyek megkönnyítik életét, időt és pénz spórolnak Önnek.